Nakon plesa i sklekova, Sadmir i Sinanudin se slikali na dionici autoputa Kakanj- Zenica

Nakon plesa i sklekova, Sadmir i Sinanudin se slikali na dionici autoputa Kakanj- Zenica


Društvene mreže kao bojno polj. Što napraviš gluplji video to si “popularniji” i to si u “raji”. Mladi u Bosni i Hercegovini u posljednje vrijeme snimaju u bizarnim poduhvatima kako bi dobili lajk više.

Nakon što je portal Crna-Hronika objavila mladiće iz Gračanice koji su zaustavili svoj automobil ispred tunela Pečuj na autoputu A1 kako bi snimili svoju “zezanciju” koja ih je mogla koštati života pojavile su se fotografije još dva mladića.

“Prvi mladić je stao na autoputu ispred tunela i pjesao pobjednički ples. Drugi je bio “maštovitiji” pa je radio sklekove na autoputu.” Video možete pogledati ovdje

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Ovog puta Sadmir i Sinanudin su se “samo” slikali ispred tunela na autoputu A1 na lokaciji Kakanj – Zenica.

Ova dva mladića “ufurala” su se da su fotomodeli, pa su pozirali ispred tunela. Dokle ide glupost kod naše omladine?

Također redakcija portala Crna-Hronika donosi vam uličnu utrku mladića iz Sarajeva koji su svoje automobile marke AUDI i Mercedes “probali” na brzoj cesti. Kao što vidimo mladići voze duplo više od dozvoljene brzine, snimaju klipove za TikTok, prestižu po zaustavnoj traci te ugrožavaju svoju sigurnost kao i sigurnost svih drugih sudionika u saobraćaju.

Kako nezvanično saznajemo vozač Mercedesa je Edin S. koji je upravljao svojim vozilom 246 km/h, dok identitet vozača AUDI-ja nije poznat. Sve vrijeme NN vozač putničkog automobila marke AUDI je blicao Edinu da se skloni sa puta. Edin je vozio 241 km/h.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija