Medicinski fakultet Zagreb kao Sebija: Tri izjave različite…

Medicinski fakultet Zagreb kao Sebija: Tri izjave različite…


U dosjeu imenovane ne postoji dokumentacija na temelju koje bismo mogli potvrditi vjerodostojnost indeksa i izdati uvjerenje o položenim ispitima sadržanim u indeksu, napisao prof. dr. Marijan Klarić, dekan Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu ne može potvrditi vjerodostojnost indeksa Sebije Izetbegović, i izdati uvjerenje o položenim ispitima sadržanim u njenom indeksu.

U odgovoru iz Zagreba stoji da je, uvidom u arhiv Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu utvrđeno da je Sebija Izetbegović bila upisana u prvu godinu postdiplomskog studija Ultrasound in clinical medicine u akademskoj godini 1992./1993. pod matičnim brojem studenta 46920114, no, da „u dosjeu imenovane ne postoji dokumentacija na temelju koje bismo mogli potvrditi vjerodostojnost indeksa i izdati uvjerenje o položenim ispitima sadržanim u indeksu“, stoji u odgovoru prof. dr. Marijana Klarića, dekana medicinskog fakulteta u Zagrebu.

Sljedeća tema CD-a je za mnoge prva tema, tim prije jer smo je mi u ovoj emisiji obradili na način na koji je tek kasnije, nakon nas – nakon medija – obradila država, tj. inspekcije, Univerzitet, ali još nije Tužilaštvo. Kako smo dolazili do (…)?
(…) informacija o specijalizaciji u Zagrebu doktorice Izetbegović? Najjednostavnije: pisali smo, prvi, Medicinskom fakultetu i on nam je odgovorio. Potom je država, Državni univerzitet, ponovio naš postupak.

Onda smo mi opet ove sedmice pisali Medicinskom fakultetu u Zagrebu. U ta tri odgovora ima razlika. U prvom dopisu za FACE, fakultet kaže da nigdje nema podataka o studiranju doktorice, pa ni indeksa. U drugom odgovoru, Univerzitetu, Zagreb piše da postoji indeks, ali samo kao upisnica, ali da nema podataka da je išta polagala tamo.

U trećem najnovijem dopisu, opet za FACE, piše da postoji indeks, upisnica, ali da nema podataka o njenom studiranju, tj. specijalizaciji, uz jedan dodatak: “da nam ne mogu ništa više napisati, dopisati i pojasniti, jer se radi o tajni”. Službenoj tajni.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija