Lišen slobode piroman osumnjičen za paljevine automobila u Trebinju

Lišen slobode piroman osumnjičen za paljevine automobila u Trebinju


U akciji “Oganj” policijski službenici Uprave kriminalističke policije MUP-a RS i PU Trebinje uhapsili su O.M. iz Trebinja osumnjičenog za paljenje sedam automobila i podmetanje bombe pod jedno vozilo! Za ista djela osumnjičeni su A.L. i S.K. za kojima se traga.

U MUP-u RS navode da se osumnjičeni terete za oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i izazivanje opšte opasnosti.

“Za O.M. se sumnja da je, u saradnji sa još dva lica inicijala A.L. i S.K. za kojima se još uvijek traga, tokom 2020. i 2021 godine na području Trebinja izvršilo ukupno sedam paljenja vozila i jedno postavljanje eksplozivne naprave pod vozilo”, navode u MUP-u RS.

Dodaju da su u okviru akcije izvršeni pretresi na više lokacija.

“Tom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela, a sve aktivnosti se vrše pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Trebinje. Policijski službenici nastavljaju aktivnosti na pribavljanju drugih dokaza i tragaju za još dva lica, dok će lice O.M. nakon kriminalističke obrade, uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, biti sprovedeno u OJT Trebinje na dalje postupanje”, navode u MUP-u RS.

U policiji nisu željeli da otkrivaju o kojim se konkretnim paljevinama radilo.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija