Bahatom vozaču oduzeli BMW-a jer je imao 5.000 KM duga: Usput mu pronašli i drogu

Bahatom vozaču oduzeli BMW-a jer je imao 5.000 KM duga: Usput mu pronašli i drogu


U Bratuncu oduzet „BMW” višestrukom povratniku sa dugom od 5.000 KM, pronađena opojna droga, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik kojeg u nastavku prenosimo u potpunosti:

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su 16.07.2023. godine, od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja, lica M.M. iz Milića, oduzeli putnički automobil marke „BMW“.

Izvršenom kontrolom je utvrđeno da lice upravlja neregistrovanim vozilom na kojem se nalaze nepripadajuće registarske oznake. Provjerom u registru novčanih kazni je utvrđeno da se radi o višestrukom povratniku u činjenju najtežih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja koji po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje 4.954,20 KM.

Takođe, prilikom kontrole, lice M.M. je dobrovoljno predalo pvc kesicu sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Speed”, ukupne bruto mase 2,4 gr.

Vozilo je privremeno oduzeto uz prethodnu saglasnost sudije za prekršaje Osnovnog suda u Srebrenici, a protiv lica M.M. biće podnešen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka navedenom Sudu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija