Uhapšen instruktor autoškole koji je udario dvije tinejdžerice

Uhapšen instruktor autoškole koji je udario dvije tinejdžerice


Policija je danas popodne objavila kako je uhićen muškarac koji je jučer naletio na dvije tinejdžerice u zagrebačkom naselju Špansko.

Radi se o instruktoru autoškole. I vozilo, crveni Golf, u vlasništvu je autoškole. No, iz policije kažu kako vozač nije bio u svojstvu instruktora niti je automobil bio u trenutku osposobljavanja za vozača. Upravo zato će vozač biti tretiran kao i svaki drugi sudionik prometa.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke će nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, u zakonskom roku predati pritvorskom nadzorniku uhićenog 39-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ‘Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu’ dok će kaznenu prijavu podnijeti nadležnom državnom odvjetništvu”, izvijestila je PU zagrebačka danas popodne, nakon što je objavila detalje nesreće.

Prebrzo je vozio, nije bio pijan

“Jučer, 29. 7. 2023. godine u 19.55 sati je 39-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Ulicom Antuna Šoljana u smjeru istoka.

Dolaskom do kućnog broja 5, odnosno do obilježenog pješačkog prijelaza, nije se prijelazu približavao sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake i da vozilo može zaustaviti kako bi propustio pješake koji su već stupili na pješački prijelaz piše Index.

Tada je naletio na dvije maloljetne pješakinje koje su prelazile kolnik Antuna Šoljana u smjeru sjevera, a kretale su se obilježenim pješačkim prijelazom”, opisala je policija.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija