Vozač iz Srbije vrijeđao policiju u Budvi pa žestoko kažnjen: “Ja sam doktor, ti si ker”

Vozač iz Srbije vrijeđao policiju u Budvi pa žestoko kažnjen: “Ja sam doktor, ti si ker”


Državljanin Srbije D. B. (27) iz Smederevske Palanke kažnjen je pred Sudom za prekršaje u Budvi novčanom kaznom od 900 eura, zbog vožnje u pijanom stanju i omalovažavanja policajca u stanici policije nakon hapšenja. To je “Vijestima” nezvanično potvrđeno.

Njega je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović kaznio novčanom kaznom od 300 eura jer je jutros, sat i po iza ponoći u Mediteranskoj ulici u centru grada upravljao vozilom “VW Tiguan” pod dejstvom alkohola u koncentraciji 1,64 g/kg alkohola u krvi.

Državljaninu Srbije predsjednik Suda Marko Đukanović izrekao je i novčanu kaznu od 600 eura zbog prekršaja koji je počinio u stanici policije.

Naime, kako Vijesti saznaju, nakon što je priveden zbog vožnje u pijanom stanju, državljanin Srbije se u hodniku stanice policije službeniku koji ga je hapsio zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja obratio riječima kojima je omalovažio službenika “šta hoćeš ti, ja sam doktor, ti si ker…”


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija