Novi detalji nesreće u Hrvatskoj: Državljanin BiH upravljao kamionom koji je usmrtio dva hrvatska radnika?

Novi detalji nesreće u Hrvatskoj: Državljanin BiH upravljao kamionom koji je usmrtio dva hrvatska radnika?


Dvojica radnika Hrvatskih autocesta (HAC) poginula su danas kada je kamion naletio na njih i ophodno vozilo koje se nalazilo na zaustavnom traku. Ova nesreća se dogodila između Ravne Gore i Vrbovskog u smjeru glavnog grada.

Prema informacijama koje su dostavljene od strane Hrvatske radiotelevizije (HRT), kamionom koji je izazvao nesreću upravljao je državljanin Bosne i Hercegovine u dobi od 64 godine. On je trenutno hospitalizovan u Kliničkom bolničkom centru u Rijeci, ali još nisu poznate detaljne informacije o njegovim povredama. Navodno je otpušten iz bolnice i priveden u policijsku stanicu, međutim, ta informacija još nije zvanično potvrđena.

S obzirom na činjenicu da je osumnjičeni strani državljanin, postoji vjerovatnoća da će mu biti određen istražni zatvor u trajanju od mjesec kako bi se spiječio rizik od bijega, ukoliko bude pušten iz bolnice.

Dva radnika HAC-a koji su nastradali u nesreći su imali 31 i 44 godina, i živJeli su u blizini Gorskog kotara. Treći radnik, koji je pukom srećom izbegao nalet kamiona, nije povrijeđen.

Policija još uvek nije zvanično saopštila uzrok nesreće. Istraga je u toku, a detalji će biti dostupni nakon analize podataka iz tahografa kamiona i nadzornih kamera HAC-a.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija