Užasna priča iz Beča: Otac napao bivšu suprugu i oteo dijete, tijelo dječaka pronađeno u Dunavu

Užasna priča iz Beča: Otac napao bivšu suprugu i oteo dijete, tijelo dječaka pronađeno u Dunavu


Lokalna policija potvrdila je pronalazak tijela petogodišnjeg dječaka, koji je bio nestao prošle nedjelje. Dječakovo tijelo pronađeno je u rijeci Dunav kod Beča, što je okončalo petodnevnu agoniju traganja za dječakovim nestalim tijelom.

Nestanak dječaka prijavljen je prošle sedmice, kada ga otac nije vratio majci nakon zakazane posjete. Očev brutalni napad na bivšu suprugu čekićem istog dana dodatno je pokazao zabrinutost. Prema informacijama lokalnih medija, otac dječaka nasrnuo je na majku u trenutku kada je očekivala da će se vratiti s djetetom, ozbiljno je povrijedivši.

Tijelo malog dječaka pronađeno je u subotu, 12. augusta, izvučeno iz rijeke Dunav u blizini Beča. Trenutačno nije poznato koliko je dječakovog tijela bilo u vodi, a obdukcija će trebati utvrditi okolnosti njegove smrti.

Policija intenzivno traga za ocem dječaka, koji ima 41 godinu, a nije pronađen u svom stanu u Beču, niti se pojavljivao na svom radnom mjestu otkako je prošlog vikenda nestao sa djetetom. Navodno je otac, nakon što je imao pravo da provede nekoliko sati sa sinom, izašao bez djeteta pred majku i napao je čekićem. Dirljiva situacija je spriječena intervencijom komšija, koji je čuo viku i brzo reagirao kako bi zaštitio majku.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija