Još jedna tragedija u BiH: Ženu izbo nožem, pa skočio sa balkona

Još jedna tragedija u BiH: Ženu izbo nožem, pa skočio sa balkona


U večerašnjem incidentu u ulici Pere Stanića u Bijeljini, došlo je do nasilnog napada na žensku osobu i pokušaja samoubistva muškarca.

Prema informacijama koje su stigle iz više izvora, muškarac je navodno izbo djevojku u stanu, nakon čega je odlučio skočiti sa zgrade. Hitne službe, uključujući vatrogasce, policiju i vozila Hitne pomoći, hitno su reagirale i brzo stigle na mjesto događaja.

Njihov brz odgovor omogućio je da povrijeđeni budu hitno prevezeni u bijeljinsku bolnicu. Trenutno se ne zna detaljno zdravstveno stanje povrijeđene žene, kao i muškarca, dok se očekuje da će više informacija biti dostupno nakon medicinskih pregleda.

Stanovnici ovog mjesta su izrazili svoju zabrinutost i šok zbog brutalnosti napada i pokušaja samoubistva koji su se odigrali na tako mirnom području.

Policija je započela istragu kako bi utvrdila okolnosti i motiv iza ovog užasnog događaja. Detalji o odnosu između žrtve i napadača još uvijek nisu potvrđeni, a istražitelji nastoje osvijetliti pozadinu cijelog slučaja.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija