Iz kafića nestala koverta sa 6.000 KM

Iz kafića nestala koverta sa 6.000 KM


Po okončanju kriminalističke obrade, kompletno Izvješće o počinjenom kaznenom djelu Krađe, bit će dostavljeno Kantonalnom tužiteljstvu u Mostaru

Policijska stanica (PS) Čitluk zaprimila je usmenu prijavu od strane S.J. o provali u jedan ugostiteljski objekt u Međugorju, a prema izjavi oštećenog, otuđena je omotnica u kojoj se nalazilo oko 6.000 maraka.

Na mjesto događaja je izašla policijska patrola te osigurala objekt do dolaska službenika kriminalističke grupe PS Čitluk, saopćeno je u utorak iz MUP-a HNK.

Nakon izvršenog uviđaja i svih drugih mjera i radnji lišeni su slobode A.K. (1991.) iz Dervente i A.S. (2002.) iz Čapljine koji su tokom kriminalističke obrade priznali počinjenje kaznenog djela.

Po okončanju kriminalističke obrade, kompletno Izvješće o počinjenom kaznenom djelu Krađe, bit će dostavljeno Kantonalnom tužiteljstvu u Mostaru, navodi se u priopćenju.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija