U teškoj nesreći kod Banje Luke poginula 38-godišnja žena iz Prnjavora

U teškoj nesreći kod Banje Luke poginula 38-godišnja žena iz Prnjavora


U stravičnoj nesreći koja se dogodila na brzoj cesti Banja Luka – Laktaši, tridesetosmogodišnja žena iz Prnjavora izgubila je život nakon sudara sa vozilom Hitne pomoći.

Prema riječima Maje Đaković Vidović, portparolke Okružnog javnog Tužilaštva Banja Luka, sudar se dogodio kada je vozač automobila marke Škoda, vozeći u suprotnom smjeru, naletio na vozilo Hitne pomoći. Hitnu pomoć je upravljao P.P. (52) iz Bosanske Gradiške, dok je Škodu vozio M. L. (73) iz Bosanskog Petrovca. Također, u sanitetskom vozilu se nalazila i suvozačica D. G. (24) iz Bosanske Gradiške.

Nažalost, pacijentkinja koja je prevožena sanitetskim vozilom Bolnice Bosanska Gradiška, izgubila je život u sudaru. Tri osobe su povrijeđene u ovoj tragičnoj nesreći, a zbrinute su u Univerzitetskom Kliničkom Centru Banja Luka.

Među povrijeđenima se nalazi medicinska sestra koja je zadobila lakše ozljede, vozač sanitetskog vozila P.P. koji je primio hirurško zbrinjavanje, te vozač automobila M. L. koji je pretrpio najteže povrede.

Saobraćaj na toj dionici bio je obustavljen do 16 sati.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija