Požar u Krivoglavcima: Vatrogasci na terenu, štala u plamenu

Požar u Krivoglavcima: Vatrogasci na terenu, štala u plamenu


U mjestu Krivoglavici, u općina Vogošća, izbio je požar u u 18:15 sati. Plamen je prvo zahvatio pomoćni objekt – štalu, te se brzo proširio na susjedni objekt, uzrokujući štetu, saopćeno je iz Dežurnog operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo.

Dežurni operativni centar MUP-a KS je za “Avaz” potvrdio ovu informaciju, naglašavajući da su vatrogasci odmah intervenirali te su se uputili na mjesto događaja kako bi suzbili vatrenu stihiju.

Nažalost, požar je osim pomoćnog objekta – štale, zahvatio i drugi objekt. Izvori iz Dežurnog operativnog centra su istakli da se u tom objektu radi o manjim oštećenjima, no potpuni obim štete bit će preciznije utvrđen nakon što se situacija stavi pod kontrolu.

Kako su rekli iz Dežurnog operativnog centra, čim požar bude lokaliziran i rizik od daljnjeg širenja plamena eliminiran, bit će dostupno više informacija u vezi s ovim događajem.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija