Požar u bašti restorana ‘Druga kuća’, pričinjena materijalna šteta

Požar u bašti restorana ‘Druga kuća’, pričinjena materijalna šteta


O navedenom je obavješten dežurni Kantonalni tužilac u Sarajevu, koji je naložio da se lice mjesta osigura, a uviđaj izvrši u prisustvu sudskog vještaka P.P.Z. struke i uviđajne ekipe MUP-a Kantona Sarajevo

Dana 25.08.2023.godine oko 01:25 sati, u ulici Kolodvorska, općina Novo Sarajevo, došlo je do požara u bašti U.O.”Druga kuća”, saopšteno je iz MUP-a KS.

– Na lice mjesta upućeni su policijski službenici i ekipa P.V.B Kantona Sarajevo, koji su požar lokalizovali u 01:50 sati. Tom prilikom u bašti i na ugostiteljeskom objektu pričinjena je materijatna šteta, dok povrijeđenih lica nije bilo – naveli su iz MUP-a KS.

– O navedenom je obavješten dežurni Kantonalni tužilac u Sarajevu, koji je naložio da se lice mjesta osigura, a uviđaj izvrši u prisustvu sudskog vještaka P.P.Z.  struke i uviđajne ekipe MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog događaja – saopšteno je.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija