Muškarac pretučen na smrt u restoranu “Panorama”, uhapšeno šest osoba

Muškarac pretučen na smrt u restoranu “Panorama”, uhapšeno šest osoba


U u restoranu “Panorama” u Mladenovcu se sinoć desio stravičan zločin u kojem je život izgubio Dušan A. (47) nakon brutalnog premlaćivanja. Policija je brzo reagovala i uhapsila šest osoba osumnjičenih za ovaj zločin. Među privedenima se nalazi i Marko P. (34), za kojeg se sumnja da je direktno odgovoran za kobni udarac koji je doveo do smrti Dušana A.

Osim Marka P., u pritvoru su se našli i S.M. (28), S.D. (31), P.B. (38), J.M. (40) i S.S. (33), a njima je određeno zadržavanje do 48 sati kako bi se dalje rasvijetlile okolnosti ovog brutalnog čina.

Prema informacijama sa lica mjesta, incident je izbio zbog nesuglasica oko muzike. Dušan A. je pokušao da naruči pjesmu dok je u restoranu svirala uživo muzika, međutim, grupa koja se nalazila za susjednim stolom se tome usprotivila. Ova nesuglasica je eskalirala i dovela do fizičkog sukoba u kojem je Dušan pretrpio kobni udarac u glavu.

Svjedoci su opisali trenutak haosa i nasilja koji je uslijedio. Nakon udarca, Dušan je pao i zadobio teške povrede. Hitna pomoć je brzo reagovala, ali nažalost, nije bilo moguće spasiti njegov život. Također, u tuči je povrijeđen i sin ubijenog muškarca, V. P., koji je trenutno hospitalizovan u Beogradu zbog nanesenih povreda u predijelu glave i ekstremiteta.

Prema riječima poznanika, Dušan A., poznat kao Dule Pežo, bavio se servisom za automobile i bio je omiljen među sugrađanima. Kobna noć je bila posebno tragična jer je Dušan bio u restoranu kako bi proslavio 21. rođendan svog sina.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija