Refik Lendo se oglasio nakon moždanog udara: “Osjećam se dobro”

Refik Lendo se oglasio nakon moždanog udara: “Osjećam se dobro”


Refik Lendo, potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine, obratio se javnosti putem društvenih mreža prvi put nakon što je doživio moždani udar. Njegovu objavu na X.com portalu prenosimo u cijelosti:

“U utorak navečer sam podvrgnut hitnom operativnom zahvatu na Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS). Operacija je uspješno obavljena, a već danas sam napustio jedinicu intenzivne njege i osjećam se dobro. Kontrolni pregledi i postoperativni oporavak su prošli prema očekivanjima, potvrdili su mi doktori.

Nemam riječi dovoljno da izrazim svoju duboku zahvalnost doktorima Eldinu Burazeroviću i Mersadu Baručiji, koji su izveli operaciju, kao i svim ostalim članovima stručnog, profesionalnog i ljubaznog medicinskog osoblja Klinike za neurohirurgiju i Klinike urgentne medicine KCUS-a, te Bolnice Travnik.

Ovom prilikom želim se zahvaliti svim svojim prijateljima, poznanicima, kolegama, susjedima, predstavnicima međunarodne zajednice i svim građanima Federacije Bosne i Hercegovine koji su iskazali brigu, poslali riječi podrške i željeli mi brz oporavak. Sve to mi i mojoj porodici znači izuzetno mnogo. Nadam se da ćemo se, ako Bog da, vidjeti uskoro.”


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija