Neplanirani ispad: Glasnogovorniku SNSD-a ‘pobjegla’ istina pred kamerama

Neplanirani ispad: Glasnogovorniku SNSD-a ‘pobjegla’ istina pred kamerama


Glasnogovornik SNSD-a, Radovan Kovačević, održao je press konferenciju povodom zabrane skupa podrške Miloradu Dodiku i Milošu Lukiću u Sarajevu, a jedan dio te konferencije nas je podsjetio na onu staru poslovicu – istina izađe kad-tad.

Većina press konferencije bila je standardna obrana lidera Milorada Dodika i političkih izjava, kako to već ide kod visokopozicioniranih političara. No, neki dijelovi konferencije su iznenadili prisutne i javnost, a posebno je pažnju privukao “slučajno izlet” glasnogovornika.

Naime, Kovačević je pokušavao spomenuti neke događaje iz prošlosti Sarajeva, naglašavajući kako je bilo logora za Srbe. Međutim, u tom trenutku kao da je istina sama pobjegla iz njegovih usana, jer je umjesto “logor za Srbe” izustio riječi “Srbi su ubijali” u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Snimak ovog momenta brzo se proširio društvenim mrežama, a Kovačevićeva nespretna formulacija zasigurno će ostati u sjećanju kao trenutak kad je istina ‘iskočila’ tamo gdje se to baš i nije planiralo.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija