Svi žele, ali tek rijetki ostvare: Sin Miralema Pjanića se fotografisao s Ronaldom u Zenici

Svi žele, ali tek rijetki ostvare: Sin Miralema Pjanića se fotografisao s Ronaldom u Zenici


Sin Miralema Pjanića, Edin, imao je poseban trenutak prije sutrašnje utakmice između Bosne i Hercegovine i Portugala. Naime, mladi Pjanić fotografisao se s nogometnom legendom Cristianom Ronaldom, i taj trenutak podijelio je na društvenim mrežama.

Slika je odmah postala viralna i izazvala je oduševljenje brojnih pratilaca nogometa. Fotografija prikazuje Edina Pjanića i Ronalda u opuštenom trenutku, a ova privilegija potvrdila je bliskost Pjanićevih i portugalskog asa.

Miralem Pjanić i Cristiano Ronaldo su nekada igrali zajedno u Juventus FC-u i tijekom tog razdoblja razvili su čvrsto prijateljstvo. Iako su se razdvojili po pitanju kluba, njihova veza ostala je snažna, a ovaj trenutak s Edinom svakako dodatno dokazuje njihovu bliskost.

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Portugala igra se na stadionu Bilino polje u Zenici s početkom u 20:45 sati. S nestrpljenjem i uzbuđenjem očekujemo ovaj susret dva jakna tima na putu prema Svjetskom prvenstvu. Kapije stadiona otvaraju se dva sata prije početka utakmice, a važno je napomenuti da djeca mlađa od 7 godina nemaju dozvoljen ulaz na stadion.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija