(VIDEO) Vahida (25) iz Bugojna dobila preko 5.000 prijetećih poruka od muškaraca

(VIDEO) Vahida (25) iz Bugojna dobila preko 5.000 prijetećih poruka od muškaraca


Redakciji portala javila se Vahida M. (25) iz Bugojna koja želi sa javnosti podijeliti svoj dugogodišnji problem koji ima sa određenim muškarcima. Kako kaže primila je do sada preko 5.000 uznemirujućih i prijetećih poruka na društvenim mrežama.

Sve je prijavila policiji, te čeka njihovu reakciju na njen slučaj. Kako kaže trpila je psihičko maltretiranje, kao i njena porodica. A sada proganja i njene kupce.

“Bilo je tu raznih profila po društvenim mrežama. Iza njih se krije misteriozni MIrsad koji je nastanjen u Livnu. Moj slučaj ne traje malo, već više godina. On psihički maltretira mene i moju porodicu a sada je počeo da maltretira moje kupce. Jutros sam slučaj predala policiji, ja sam sve prijavila. Trpila sam ali više ne mogu.

Zahvaljujući vama jedan dio poruka je urađen kao dokaz materijalni. Ovo je kao da neku knjigu imate a jutros je to sve kopirano i sve je predato policiji. Želim svima da kažem da roba nije ukradena, da neće biti povratka robe, se je uredno. Ta priča da je roba ukradena i da će doći policija po nju je nemoguće. Roba je uredno plaćena.

Ja žalim ljude kao što je ova osoba koja želi da drugi propadnu. On želi da sve moje kupce rastjera i otjera. Pogledajte cijelu priču koju je proživljavala Vahida iz Bugojna.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija