Još jedna pekara zabranila Coca Colu u svom objektu: “Gazdu iznervirali nebulozni komentari”

Još jedna pekara zabranila Coca Colu u svom objektu: “Gazdu iznervirali nebulozni komentari”


Brojni gradovi u Bosno i Hercegovini izrazili su podršku građanima Palestine u vidu protesta koji su organizovali na gradskim ulicama.

Korak naprijed otišli su bosanskohercegovački ugostitelji koji su odlučili iz svojih radnja izbaciti proizvode koji se povezuju sa državom Izrael kao što je Coca Cola – piše Crna-Hronika.

Poznata pekara u Gračanici odlučila je zabraniti Coca Colu i sve njene proizvode piše Crna-Hronika.

“Samo da obavijestimo svoje mušterije da više nećemo imati u ponudi Coca Cola proizvode! Nakon prodaje ovih zaliha, u ponudi ćemo imati samo proizvode Sarajevskog Kiseljaka! Nadamo se da će i ostali slijediti naš primjer, kao i da će mušterije imati razumjevanja, i okrenuti se domaćim proizvodima, ako ni zbog čega, onda zbog sve ove ubijene djece! Hvala i svako dobro vam želimo”

“Pojedini ljudski umovi i pakosti su nevjerovatni! U svakom dobru nađu neko zlo, što je prosto nevjerovatno! Kad je bila objava da je Hifa donirala 50.000 KM za pomoć Palestini, toliko je groznih komentara bilo da se insanu bukvalno počne povraćat čitajući sve te nebulozne komentare, tako da ne čude neki nebulozni i pakosni komentari na našu objavu o bojkotu Coca Cola proizvoda!

Vama vaše, nama naše! Ako nemaš šta lijepo za reć, bolje da čitav život šutiš ❗️”


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija