(VIDEO) Pogledajte kako lopov krade tene po sarajevskim džamijama

(VIDEO) Pogledajte kako lopov krade tene po sarajevskim džamijama


Imam iz Sarajeva Muhamed ef. Velić objavio je video na kojem se vidi muškaraca koji krade obuću u džamiji za vrijeme namaza.

“Pogledajte kako lopov dolazi za vrijeme jacije namaza, još su se sunneti klanjali, pa polahko i serbez ulazi u patikama u džamiju, sjeda na policu za cipele, skida svoje stare patike i krade nove od momka koji je došao na jaciju, pa kad ih je obuo samo se išetao lagahno iz džamije.

Pošto je noć, kamere ne mogu precizno zumirati lice, ali po pokretima i hodu ako ga ko prepozna, nek javi, nama ili policiji, riječ je o lopovu što ordinira po sarajevskim džamijama”, napisao je Velić na Facebook-u.

Prepoznajete li muškarca sa video snimka

@crnahronikainfoPogledajte kako lopov dolazi za vrijeme jacije namaza, još su se sunneti klanjali, pa polahko i serbez ulazi u patikama u dzamiju, sjeda na policu za cipele, skida svoje stare patike i krade nove od momka koji je došao na jaciju, pa kad ih je obuo samo se išetao lagahno iz džamije. Pošto je noć, kamere ne mogu precizno zumirati lice, ali po pokretima i hodu ako ga ko prepozna, nek javi, nama ili policiji, riječ je o lopovu što ordinira po sarajevskim džamijama.

♬ original sound – CRNA Hronika


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija