Haris Zahiragić objavio radosnu vijest: Postao otac malene Nur

Haris Zahiragić objavio radosnu vijest: Postao otac malene Nur


Haris Zahiragić, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i delegat u Domu naroda Federacije Bosne i Hercegovine, podijelio je radostnu vijest sa svojim pratiteljima putem svog zvaničnog Facebook profila – postao je otac.

U emotivnoj objavi, Zahiragić je izrazio svoje iznenađenje i radost zbog novog poglavlja u svom životu. “Da mi je neko rekao da ću se zaljubiti sa 32 godine, rekao bih mu da to vjerojatno nije moguće. I pogriješio bih… Beskrajna hvala Gospodaru svih svjetova, hvala Onome koji daje sve, pa tako i život, podario nam je najljepši poklon”, napisao je Zahiragić.

Mala djevojčica koja je obogatila njihov život nosi ime Nur, a Zahiragić je podijelio da se zaljubio u nju na prvi pogled. “Molim Gospodara da je uzme u svoju zaštitu i da bude zadovoljan sa njom, jer to je, na kraju svega, jedino što je zapravo važno”, dodao je u svojoj objavi.

Poruka Zahiragića izazvala je lavinu čestitki i pozitivnih komentara od strane prijatelja, kolega i pratitelja na društvenim mrežama.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija