Maloljetnik završio u bolnici nakon konzumacije e-cigarete s drogom

Maloljetnik završio u bolnici nakon konzumacije e-cigarete s drogom


Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv dvojice 18-godišnjaka nakon što je maloljetnik (15) iz Vukovara završio u bolnici zbog konzumacije električne cigarete s drogom. Domar u školi pronašao je dječaka bez svijesti u muškom wc-u, a brza reakcija hitne pomoći dovela je do oporavka učenika.

Maloljetnik iz Vukovara dobio je e-cigaretu s tekućinom koja sadrži derivate kanabinoida THC i HHC od jednog od 18-godišnjaka. Nakon toga, drugi 18-godišnjak prodao je istu e-cigaretu drugom maloljetniku i 18-godišnjaku iz Negoslavaca.

Tokom istrage, policija je oduzela drogu i druge povezane predmete od uključenih osoba.

U nastavku su objasnili kako je maloljetnik dobio spomenutu e-cigaretu koja je sadržavala THC i HHC.

– Cigaretu mu je prodao mu je 18-godišnjak iz Vukovara, a potom je navedeno prodao drugi 18-godišnjak, također iz Vukovara. Tijekom kriminalističkog istraživanja, navedeni je policijskim službenicima dragovoljno predao 5 paketića droge „hašiš“ ukupne težine 106,68 grama, 3 paketića droge „marihuana“ ukupne težine 39,8 grama i jednu ručno spravljenu cigaretu „joint“ težine 1,16 grama te druge predmete kaznenog djela. Uz to, od prvog 18-godišnjaka su oduzeta 4 pakiranja tekućine sa sadržajem THC i HHC ukupnog sadržaja 3,5 ml, objasnili su.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija