Priveden Srbin: Podvodio maloljetne kćerke i snimao ih sa drugim muškarcima

Priveden Srbin: Podvodio maloljetne kćerke i snimao ih sa drugim muškarcima


Muškarac iz Kruševca u Srbiji i njegova emotivna partnerica uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivična djela protiv polnih sloboda na štetu njegovih maloljetnih kćerki iz prethodnih brakova, a Osnovno javno tužilaštvo i policija sada imaju mučan zadatak da utvrde da li su neku od njih podvodili, odnosno primoravali na prostituciju.

Slučaj je u fazi preduzimanja dokaznih radnji, a provjerava se da li su počinili neko od krivičnih djela: nedozvoljene polne radnje, distribucija pornografskog materijala ili se*sualna eksploatacija.

Izuzetno je složen, prije svega zbog rodbinskih veza osumnjičenog i navodnih žrtava.

“Optužbe su užasne i još uvijek nisu do kraja izdefinisane, kaže sagovornik srbijanskih Novosti, blizak istrazi te dodaje:

“Da stvar bude još strašnija, riječ je o kćerkama uhapšenog. Osim što se provjerava da li je neku od njih podvodio, treba utvrditi i da li ih je možda i snimao dok su navodno bile sa muškarcima i te snimke distribuirao. Zasada se intenzivno ispituju sve okolnosti izvršenja više navodnih krivičnih djela.

Potom se javila i kćerka osumnjičenog iz drugog braka, odnosno polusestra oštećene”.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija