Velika investicija njemačkog diva u Blažuju: Počinje s radom novi objekat kod Sarajeva

Velika investicija njemačkog diva u Blažuju: Počinje s radom novi objekat kod Sarajeva


Ovog mjeseca, kompanija Porsche BH, zastupnik za prodaju svih automobila grupacije Volkswagen u Bosni i Hercegovini, započinje rad u novom izložbeno-prodajnom salonu smještenom u Blažuju.

Novi reprezentativni objekt izgrađen je od nule i obuhvata prodajno-servisni centar za sve brendove koje Porsche BH zastupa – Volkswagen, Škoda, Audi, Porsche, Cupra/Seat.

Otvorenje ovog modernog centra bit će obilježeno preseljenjem Škode na novu lokaciju 10. juna, a ubrzo nakon toga uslijedit će selidba i ostalih brendova.

Impresivan Porsche Sarajevo prodajno-servisni centar prostire se na površini od 5.611 kvadratnih metara, dok se cijeli kompleks nalazi na zemljištu površine 23.598 kvadratnih metara. Osim izložbeno-prodajnih salona, novi centar uključuje servisne radionice, novu lakirnicu i maloprodajnu administraciju. U sklopu centra nalazi se i DasWeltAuto – odjel za prodaju rabljenih vozila.

Direktor kompanije, Senad Olovčić, izrazio je ponos zbog otvaranja ovog objekta koji je, kako je istakao, jedan od najvećih i najsavremenijih te vrste u ovom dijelu Evrope.

“Veoma smo ponosni na ovaj objekat koji je jedan od najvećih, a sasvim sigurno najsavremeniji objekat takve vrste u ovom dijelu Evrope, usklađen sa vodećim ekološkim i sigurnosnim standardima. Sigurni smo da će novi objekat sa svim pratećim sadržajima doprinijeti kvalitetu usluga i zadovoljstvu naših kupaca,” izjavio je Olovčić za BiznisInfo.ba početkom ove godine.

Otvaranje novog centra predstavlja značajan korak za kompaniju Porsche BH, koja nastoji unaprijediti kvalitetu svojih usluga i povećati zadovoljstvo svojih kupaca. Novi centar će omogućiti kompaniji da efikasnije odgovori na potrebe tržišta, pružajući vrhunsku uslugu u modernom i tehnološki naprednom okruženju.

S obzirom na sve ove prednosti, novi izložbeno-prodajni salon kompanije Porsche BH u Blažuju zasigurno će postati ključna destinacija za sve ljubitelje automobila i kupce u potrazi za vrhunskim vozilima i uslugama.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija