Misterija zemljišta na Stupu: Šta će niknuti na zemlji u koju je uloženo 10 miliona KM

Misterija zemljišta na Stupu: Šta će niknuti na zemlji u koju je uloženo 10 miliona KM


Parcela u koju je uloženi 10 miliona KM nalazi se kod Stupske petlje u Sarajevu. Iako je ranije planirana gradnja tržnog centra i stambenog kompleksa na toj lokaciji, trenutno je parcela zapuštena. Ipak, ističe se da ima ogroman potencijal zbog sjajne lokacije.

Zemljište zasad stoji neiskorišteno, no to ne umanjuje potencijal koji posjeduje. Što se tiče budućnosti ovog projekta, još uvijek nije poznato da li će ulaganje novca rezultirati realizacijom planiranog projekta ili će parcela dobiti drugu namjenu.

Osim toga, nedavno je u Sarajevu prema pisanju Biznisinfo portala osnovana još jedna Miškovićeva firma – Ananas. Ova firma je kćerka firma platforme Ananas e-commerce d.o.o. Beograd, a zamišljena je kao balkanska inačica američkog Amazona.

Miroslav Mišković, jedan od najbogatijih ljudi na Balkanu, već dugi niz godina posjeduje većinski udio u firmi Standard nekretnine koja posjeduje spomenutu parcelu u Sarajevu.

Također, Mišković je poznat kao vlasnik Delta Planeta, najvećeg tržnog centra u Banja Luci i jednog od najvećih u Bosni i Hercegovini.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija