Zahirahiću (SDA) i vozačima GRAS-a zasmetalo što je profesionalni vozač F1 upravljao tramvajem

Zahirahiću (SDA) i vozačima GRAS-a zasmetalo što je profesionalni vozač F1 upravljao tramvajem


Zastupnik u Skupštini KS Haris Zahiragić (SDA) kritikovao je na platformi X to što je slavni vozač Formule 1 David Coulthard upravljao sarajevskim tramvajem.

Fakat, čuj neovlaštena osoba, bez adekvatne edukacije, vozila nečiju djecu tramvajem… Po nepovoljnim zaduženjima i po sigurnosnoj situaciji u rangu smo neke trećerazredne države Latinske Amerike, ali ovake gluposti siguran sam ne rade ni tamošnje vlasti – napisao je Zahiragić.

I Fahrudin Džabija ispred sarajevskih vozača tramvaja izjavio je za naš portal da je prekršen Zakon Bosne i Hercegovine.

…………….Z A K O N !???

Neki dan se digla čitava hajka oko momka koji je zaustavio vozilo na sinama i zaustavio tramvaj. Portali su pisali kao da je to nešto za Ginisa. Onda su ga kaznili u skladu sa Zakonom.

Svi portali su objavili vijest da je naš gost, poznati vozač formule ,,VOZIO TRAMVAJ”!?? Postavlja se pitanje gdje je ovde ZAKON?? Da li su samo bitne pare i dobijanje politički pojena od strane pojdinaca?

Ovo je pitanje za policiju tj. Ministarstvo unutrašnjh poslova tj. policijsku Upravu Centar. Kako su skoro poduzeli opsezne radnje na rasvijetljavanju bahatog vozača na šinama tako sad treba da rasvijetle ovaj slučaj.bPostoje dokazi tj. slike da lice David Coulthard VOZI TRAMVAJ a nije uposlenik GRAS-a. Gospodin možda posjeduje neku vozačku ali
NE POSJEDUJE vozačku za tramvaj.

Vozilo je bilo u saobraćaju a samim time je ugrozilo sve učesnike u saobraćaju.Gospodin koji je pored Davida je vozač ali nema certifikat za obučavanje osoba koje ne posjeduju vozačku za tramvaj.

( u skladu sa Zakonom se zna šta sve treba da se uradi i ko može da upravlja tj. obučava )
Pitam se čiji su tramavaji, ko ima pravo da ih koristi kako mu padne na pamet. Odakle im pravo da smatraju da su oni Bogom dati i da je ovo njihova prčija što bi rekao Vukan. Može se ovdje još svašta pisai ali nema potrebe.

U ponedjeljak idem u Policijsku postaju Centar da prijavim i tražim da se kazne svi oni koji NISU POŠTOVALI ZAKON. (dokazi imaju na portalima)

ps. Ne moze tj. ne bi trebalo da se Zakon koristi kao švedski stol. Zakon bi trebao da se poštuje i sprovodi. Zato tražim od onih koji primaju platu da povedu postupak i nađu vinovnike tj. krsitelje Zakona. Saznat ćemo šta kažu predstavnici zakona za zakon – izjavio je Fahrudin Džabija za portal Crna-Hronika.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija