Došao na Gradinu naći se s “djevojkom”: Tinejdžeri ga sačekali i premlatili

Došao na Gradinu naći se s “djevojkom”: Tinejdžeri ga sačekali i premlatili


Bjelovarski portal superportal.hr objavio je informaciju kako je grupa mladića s fantomkama na glavama brutalno napala i opljačkala mladića na Gradini u Čazmi.

Uz napadače, pojavljuje i jedna tinejdžerica.

S obzirom na to da se radi o tinejdžerima, policija nije saopštila detalje o slučaju.

Prema informacijama, 19-godišnji mladić iz Karlovca bio je namamljen u Čazmu preko lažnog profila djevojke, iza kojeg je stajala grupa maloljetnika.

Nakon nekoliko dana dopisivanja, dogovoren je sastanak na Gradini. Mladić je u popodnevnim satima stigao vjerujući da će upoznati djevojku, no umjesto toga dočekala ga je grupa nasilnika koji su ga odmah napali.

Napad je bio vrlo brutalan – više mladića noseći fantomke istovremeno ga je udaralo rukama i nogama. Na kraju su ga prisilili da im preda novac. Uprkos teškom premlaćivanju, mladić je uspio pobjeći i zatražiti pomoć. Jedna prolaznica odvela ga je u  Zavod za hitnu medicinu u Čazmi, gdje je dobio medicinsku pomoć.

Napadači su se razbježali, no prema neslužbenim informacijama, policija ih je brzo identificirala i privela u Policijsku postaju Čazma.

Portal piše i kako ovo nije prvi takav incident. Nedavno se slično dogodilo kod Autobuske stanice u Čazmi kada je grupa mladića napala 25-godišnjaka. Nije poznato radi li se o istoj skupini.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija