Davor Dragičević: “Moj David je moj jedini motiv što ulazim u politiku”

Davor Dragičević: “Moj David je moj jedini motiv što ulazim u politiku”


Nezavisni kandidat za gradonačelnika Banjaluke, Davor Dragičević, navodi da će se zalagati za porodicu i porodične vrijednosti i da naša djeca imaju srećnije djetinstvo.

– U predstojećem vremenskom periodu moramo i trebamo, to nam je obaveza, ako želimo da nam mladi ostanu u ovom gradu i ovoj državi, moramo mnogo više aktivnosti posvetiti upravo tim stvarima, jer ovakva pusta površina u centru Banjaluke je opomena svima nama šta će nas u budućnosti čekati, ako ne preduzmemo određene korake u cilju za našu djecu, za našu omladinu, za našu budućnost što je najvažnije za naš grad Banjaluku – rekao je Dragičević.

Dragičević ističe da će se njegov politički pokret truditi da, kroz kampanju, ukaže na značaj, kako kaže, zdravog odrastanja.

” Neriješeno ubistvo mog sina Davida je moj osnovni i prvi motiv” rekao je u novom podcastu BUKE Davor Dragičević, nezavisni kandidat za Gradonačelnika Banjaluke.

” Moja politika nije tenk ispred škole, već golub sa maslinovom grančicom. Banjaluka trenutno nije grad koji pripada građanima, već krupnom kapitalu. Ako pobijedi Šobot, izgubićemo vrsnog ljekara a dobićemo lošeg gradonačelnika. S

Stanivuković je pobijedio na krilima Pravde za Davida, sada je ništa. Ne organizujem sijela pod šatorima” rekao je u podcastu Davor Dragičević



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija