Hana Hadžiavdagić o Moameru Kasumoviću: Dokle ćemo da budemo govna od ljudi? FGR je sve znala, a šuti

Hana Hadžiavdagić o Moameru Kasumoviću: Dokle ćemo da budemo govna od ljudi? FGR je sve znala, a šuti


Region je šokiran informacijom da je poznati bh. glumac Moamer Kasumović 2021. godine osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom.

Kako je Crna Hronika već pisala, osuđen je na godinu dana zatvora, ni dan nije proveo u istom. Svoju kaznu je platio 36.500 KM.

Potvrđeno pisanje CH: Kasumović platio kaznu kako ne bi išao iza rešetaka

Neko je sve pokušao zataškati. I bilo bi tako da hrabri, zlostavljeni dječak nije skupio hrabrost i pred svima rekao šta je doživio.

Poznata bh. influenserica Hana Hadžiavdagić Tabaković danas je na svom Instagram profilu izjavila da je šokirana informacijom. Gade joj se i ljudi koji su znali, a šutjeli sve vrijeme. Prozvala je i sudstvo, ali i sistem u kojem žive bh. građani.

Hanin komentar prenosimo u cjelosti.

“Trebalo mi je malo vremena da se slegne informacija koju smo svi pročitali. Poznati glumac Moamer Kasumović, poznat u ulozi u seriji “Lud, zbunjen, normalan”, je osuđeni pedofil. Ima još gorih stvari u tom svemu, a to je naš sistem!

Pedofil je osuđen na godinu dana zatvora, bludničio je nad dječakom od 14 godina. Nije bio u zatvoru – platio je 36 tisuća maraka. Platiš ne odeš u zatvor i nastaviš svoj život. Izašao mu je film u prvom mjesecu o njegovom rodnom mjestu Bijelo Polje, za dva dana je trebao imati predstavu.

Čovjek živi najnormalnije kao da se ništa nije desilo. Sistem. U kakvoj zemlji ova djeca rastu? Šta mi da očekujemo od takvog sudstva, od takve policije? Imamo masu femicida, a evo sad imamo i pedofile – “finu gradsku raju” (FGR), koja su među nama i žive najnormalnije dok se to dijete skrivalo od svoje sramote, glumca proslavljenog, koji mrtvo hladno živi kao da se ništa nije desilo.

Dokle ćemo da budemo govna od ljudi?

Tri godine – tisuću dana su FGR to krila. Nemoguće. Svi sve znate, samo tračate. Osnovna uloga sarajevske FGR je da tračaju. Da mrze sve. Je li moguće da vi niste to znali? Da niste htjeli da znate, da niste htjeli da kažete. Sram vas bilo. Sram bilo vas, sram bilo njegove kolege koji su znali, sram bilo sudstvo, sram bilo policiju, sram bilo svakog ko šuti tri godine o nečemu ovakvom ogavnom. Dno! Fuj!”, ogorčena je Hana.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija