Foto: Crna-Hronika
Sejo Brajlović otvara benzinsku pumpu: Traži 10 radnika

Sejo Brajlović otvara benzinsku pumpu: Traži 10 radnika


Poznati ugostitelj Sejo Brajlović uskoro otvara svoju prvu benzinsku pumpu u BiH. Kako je izjavio za medije, želja mu je bila da prvu pumpu otvori u centru Ustikoline piše Crna-Hronika

Uz modernu pumpu u centru Ustikoline bit će izgrađen cijeli kompleks koji uključuje i ćevabdžinicu, kafić, market, sobe za odmor i spavanje i praonicu automobila.

– Rođen sam u Ustikolini gdje nikad benzinska pumpa nije postojala. Taman joj je to potrebno. Odlučio sam da napravim nešto specijalno, lijepo, jer to je put kojim hiljade ljudi ljeti ide na more, na crnogorsko primorje. Tako da će to biti nešto nevjerovatno. Znači naspeš gorivo, besplatno opereš auto, bit će i ćevapi, čudo neviđeno, bit će soba i, ako Bog da, neka prenoći, a na more ne mora ni ići. Tu je blizu i moj ranč, pa ima gdje da uživa – kazao je, u svom stilu, Sejo Brajlović.

(FOTO) Sejo Brajlović već počeo graditi benzinsku pumpu: Cijena goriva će biti najniža!

Ovog puta, njegov sin Sanel objavio je na porodičnom Facebook i Instagram profilu da kompanija Brajlović traži čak 10 radnika koji će raditi na benzinskoj pumpi.

Radnici trebaju imati završenu srednju školu, moraju znati raditi na računaru a poželjno je da znate i neki strani jezik.

“Kada dođe stranac, samo govorite yes, please, okay i goodbye. Za ostalo ćemo se pantomimom sporazumijevati. 😁” – zaključuju iz ove kompanije.

Sejo Brajlović poznat je po tome da svojim radnicima u ugostiteljskim objektima daje najveće plate.

KONKURS ZA PRIJEM U RADNI ODNOS

Na osnovu ukazane potrebe s ciljem uspješnog poslovanja i proširenja tržišta, društvo BRAJLOVIĆ COMPANY d.o.o. Ustikolina sa sjedištem u ul. Fočanske brigade bb, Ustikolina koja uskoro počinje sa radom, zastupani po direktoru društva Sanel Brajlović, dana 21.9.2024. godine raspisuje sljedeći:

K O N K U R S za prijem u radni odnos

Na poziciji:
– Radnik/radnica na benzinskoj pumpi BRAJLOVIĆ PETROL
* 10 izvršioca

Rad na kasi, naplata kupljene robe od kupaca, utvrđivanje novčanog stanja u kasi na početku smjene, vođenje evidencije o dnevnom prometu, upoređivanje prometa sa stanjem u kasi, praćenje ulaza i izlaza robe u poslovnu jedinicu, kontrola zaliha na početku i kraju smjene po ustanovljenom sistemu kontrole, prijem, skladištenje i prodaja nafte i naftnih derivata i ostale robe iz asortimana benzinske pumpe, izlaganje robe, praćenje rokova i cijena, učestvovanje u aktivnoj prodaji artikala, komunikacija sa kupcima i poslovnim partnerima društva, praćenje finansija i vođenje KDI, usluživanje u caffe baru u sklopu objekta te ostale potrebne dokumentacije na pumpi, održavanje reda i čistoće na benzinskoj pumpi.

Pored općih uslova potrebno je da kandidat ispunjava i sljedeće posebne uslove:
-Minimalno III stepen (SSS) stručne spreme;
izražena komunikativnost i ljubaznost pri izvršavanju radnih zadataka.
-Poznavanje rada na računaru
izražene organizacijske vještine pri izvršavanju radnih zadataka.
-Fleksibilnost i tačnost u radu, spremnost na timski rad.
-Poželjno poznavanje jednog stranog jezika u komunikaciji.
-Poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima

Nudimo:
-Rad u stabilnoj i odgovornoj kompaniji i
poticajnu i podržavajuću radnu sredinu.
-Izazovan posao u dinamičnom radnom okruženju.

Sve prijave možete poslati na mail:
sanelbrajlovic@icloud.com



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija