Neko e-mailom dojavio bombu na Aerodrom Sarajevo

Neko e-mailom dojavio bombu na Aerodrom Sarajevo


Danas je neko putem e-maila dojavio bombu na Međunarodni aerodrom u Sarajevu.

“Putem e-mail adrese JP Međunarodnog aerodroma Sarajevo, zaprimljena je anonimna dojava o postavljenim eksplozivnim napravama na prostoru aerodroma.

Odmah po prijemu informacije, aktiviran je plan djelovanja u kriznim situacijama. Sve nadležne službe na terenu postupaju u skladu sa svojim zaduženjima, a provode se sve potrebne mjere predviđene važećim sigurnosnim protokolima”, saopćeno je s aerodroma.

Međunarodni aerodrom Sarajevo je naveo da blisko sarađuje s nadležnim sigurnosnim agencijama, te poduzima sve potrebne mjere kako bi osigurao sigurnost svih prisutnih na aerodromu.

“Molimo građane za razumijevanje i strpljenje dok se provode predviđene procedure”, naveli su.

U e-mailu stoji:

“Na Sarajevskom aerodromu postavljene su eksplozivne naprave. Mi smo bosanski muslimani. Uz doputenje Uzvišenog Allaha, vaša smrt će biti duga i bolna. Sjećamo se šta se dešavalo tokom bosanskog rata. Nismo zaboravili tugu koju ste unijeli u dom svake porodice. Većina je mislila da su izbjegli odgovornost, ali ne danas. Danas ćeš umrijeti. Vođeni smo osvetom svima vama za smrt naše braće. More će se proliti krv. Ne možete pobjeći od smrti”, stoji u poruci nepoznatog autora.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija