Teška nesreća u Živinicama: “U sudaru povrijeđena vozačica i 16-godišnjak”

Teška nesreća u Živinicama: “U sudaru povrijeđena vozačica i 16-godišnjak”


Tokom jučerašnjeg dana oko 21h dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička motorno vozila marke Audi i Passat.

U direktnom sudaru povrijeđeno je 5 osoba od kojih 2 teško a 3 osobe su zadobile lakše tjelesne povrede – piše Crna-Hronika.

Vozačica i 16-godišnjak iz Živinica su teško povrijeđeni i hitno prebačeni na UKC Tuzla.

O svemu se oglasila i policija MUP-a TK.

Dana, 29.9.2024 godine oko 21:15, sati na regionalnom putu R455A, u mjestu Ciljuge, grad Živinice dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo “Audi” kojim je upravljala A.M., rođena 1972. godine iz Živinica i putničko motorno vozilo “Passat” kojim je upravljalo N.L., rođen 2006. godine iz Banovića.

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara Javne zdravstvene ustanove Univerzitetski klinički centar Tuzla, zadobili su A.M. i 16-godišnji saputnik u njenom vozilu.

Lakše tjelesne povrede zadobili su vozač pmv. “Passat” N.Lj., kao i saputnici iz vozila “Audi” A.T., rođen 2005. godine iz Živinica i E.Š., rođen 2006. godine iz Živinica.

O događaju je upoznat dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, a potrebne radnje preduzeli su policijski službenici Policijske uprave Živinice.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija