Vasva i Kićo žive u kući na rubu propadanja: Najveća želja ove majke je da njen sin ima gdje živjeti nakon njene smrti

Vasva i Kićo žive u kući na rubu propadanja: Najveća želja ove majke je da njen sin ima gdje živjeti nakon njene smrti


Vasva živi za svog sina Kiću, koji joj je najveća podrška nakon tragične gubitka sina Hidajeta u Vukovaru. Hidajet je imao samo 19 godina kada su ga izgubili, ostavljajući Vasvu i Kiću da se bore s tugom i svakodnevnim izazovima.

Njih dvoje žive u kući koja se nalazi na rubu propadanja. Vasva često izražava svoju najveću želju: da njen sin ima krov nad glavom nakon njene smrti. Kaže da im je dovoljna jedna soba i kupatilo, ali svaka njihova potreba, koliko god mala bila, postaje izazov.

U Tetovu, gdje trenutno žive, Vasva i Kićo imaju podršku svojih komšija, koji im pomažu da se nose s teškom situacijom. Njihovi prijatelji uvijek se brinu o Kići, provjeravajući ga ako se ne pojavi nekoliko dana na svom biciklu. Redovno ga voze doktori zbog problema s kičmom, što ga onemogućava da radi, a ponekad ga bolovi drže zatvorenim u kući danima.

Iako su suočeni s teškim vremenima, ljubav između Vasve i Kiće je nevjerojatna. Vasva ne štedi riječi hvale za svog sina, dok Kićo svoju majku opisuje s ljubavlju: “Ne bih je mijenjao ni za što na svijetu.”


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija