Bojana, Dalibor i Jovana od svog gazde dobili po automobil Renault Clio

Bojana, Dalibor i Jovana od svog gazde dobili po automobil Renault Clio


Prvu deceniju uspješnog rada proslavio je “Robini design d.o.o.”, prijedorsko preduzeće koje se bavi dizajnom i izradom namještaja po mjeri, a njegovi radnici će ga posebno pamtiti.

Bilo je to uspješnih deset godina, tokom kojih je ime Robini postao brend, prepoznatljiv kako prema kvalitetu namještaja koji proizvode i vrhunskoj usluzi, tako i po odnosu prema zaposlenima. Nije rođendan ako nema poklona, pa su ovom prilikom u “Robijinu” poklone dobili najzaslužniji zaposleni. I to ne bilo kakve simbolične poklone – već automobile!

Nove automobile dobili su Bojana Joveš, Dalibor Vržina i Jovana Pilipović.

Ključeve im je uručio direktor preduzeća Duško Šalabalija. Nagrađeni radnici kažu da jesu iznenađeni ovakvom nagradom, ali napominju i da se, „poznavajući Duška, takvo nešto moglo i očekivati.“

Direktor Šalabalija komentarisao je da je ovaj poklon njegov način da oda priznanje i pokaže zahvalnost ljudima koji su svojim radom i pristupom poslu učinili da se “Robini” nalazi tu gdje jeste. Kaže da nisu bile presudne samo godine rada, nego i teret koji su nagrađeni preuzeli na sebe i njihov odnos prema poslu. Po njegovim riječima, danas je prava sreća okupiti takav tim ljudi, piše InfoPrijedor.

POGLEDAJ GALERIJU


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija