Horde Zla u velikom broju krenule u pomoć

Horde Zla u velikom broju krenule u pomoć


Navijačka grupa Horde zla, poznata po svojoj strastvenoj podršci nogometnom klubu Sarajevo, pokazala je još jednom svoje humano lice. Ova grupa organizirala je akciju prikupljanja pomoći za građane pogođene nedavnim poplavama u Bosni i Hercegovini.

Tokom današnjeg dana članovi Horde zla okupili su se u velikom broju kako bi prikupili hranu, vodu, odjeću i druge potrepštine koje su hitno potrebne onima koji su pretrpjeli štetu.

Pomoć će biti distribuirana u najugroženija područja, a grupa planira nastaviti s akcijama i u narednim danima. Ovaj potez Horde zla ponovno je pokazao kako navijačke grupe mogu biti važna podrška zajednici u teškim vremenima, a njihova humanitarna akcija naišla je na odobravanje i podršku građana.

Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo u velikom broju su se zajedno u koloni zaputili prema područjima zahvaćenim poplavama. UNFKS – Horde zla uvijek stoji na raspolaganju sugrađanima koji trebaju pomoć i svojoj domovini.

Podsjećamo navijačke grupe Željezničara, Veleža i Zrinjskog odazvale su se pomoći unesrećenim građanima.

Navijači Željezničara krenuli prema Donjoj Jablanici: Već stigli Rođeni, čekaju se Horde



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija