Mladi frizer iz Kalesije predstavlja BiH na takmičenju u Parizu: “Podršku države i grada nije dobio”

Mladi frizer iz Kalesije predstavlja BiH na takmičenju u Parizu: “Podršku države i grada nije dobio”


Kenan Mujčinović, poznati i uspješni frizer iz Kalesije, ponovo se ističe na međunarodnoj sceni. Ovaj 24-godišnjak drugi put zaredom predstavlja Bosnu i Hercegovinu i svoj rodni grad na prestižnom frizerskom takmičenju u Parizu, jednom od najvažnijih događaja u svijetu frizerske industrije.

Kenan je svoj talenat i vještine dokazao na skoro svim balkanskim takmičenjima, gdje je redovno osvajao medalje i priznanja. Njegova posvećenost i predanost profesiji učinili su ga ambasadorom Kalesije na globalnom nivou. Međutim, uprkos međunarodnim uspjesima, Mujčinović se trenutno suočava s medijskom cenzurom u svom rodnom gradu. Lokalni mediji često izostavljaju njegove uspjehe, a podrška lokalne zajednice, nažalost, u velikoj mjeri je izostala.

Tek nekolicina lokalnih privrednika i pojedinaca prepoznala je Kenanov trud i uložila podršku u njegov rad, što je nedovoljno za mladića koji svojim uspjesima promoviše Kalesiju širom svijeta. Sve što je postigao, postigao je isključivo svojim neumornim radom, posvećenošću i talentom, što su prepoznali i mnogi lokalni ljubitelji dobre frizure.

U svijetu gdje dobra ekipa može progutati lošeg igrača, Kenan Mujčinović ide sam protiv svih. Mi mu želimo mnogo sreće i uspjeha u Parizu, s nadom da će svojim talentom obojiti Kalesiju u zlatnu boju i zaslužiti priznanje koje mu pripada.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija