Abazović nakon smjene: Crnom Gorom vladat će ili kriminalci ili građani

Osjećam se jako ponosno, mislim da su mnoge stvari u Crnoj Gori jasnije, poručio je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, nakon što je Vladi izglasano nepovjerenje.

– Čestitam novu koaliciju Bečića i Đukanovića, spremni smo da izvršimo primopredaju. Meni lično je veliko olakšanje zato što iz neke političke korektnosti morali smo da imamo političku korektnost prema DPS-u. Od danas nam je situacija olakšana – kaže Abazović.

Mi smo na strani građana

– Ovom državom ili će vladati kriminalci ili građani. Mi smo na strani građana. Žao mi je što organizovani kriminal u CG i dalje koristi pipke da uređuje političke odnose. Ponosan sam na sve što smo uradili za 100 dana.

Bit ćemo upamćeni kao vlada koja je najviše uradila i kao vlada koja je imala više zabrinutih lica kad se birala, a mnogo više osmijeha kad je pala.

Kako održati izbore

Zahvaljujem svim poslanicima koji nisu podržali inicijativu, naročito Nimanbeguu iz Force. Izgubit će oni koji se već osjećaju kao pobjednici – rekao je Abazović.

Poručio je i da ako se 44. vlada bude sastavljala prije izbora neće učestvovati u njoj.

Na pitanje kako održati izbore bez Ustavnog suda, odgovorio je da pitaju DPS.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79