Aci Lukasu policija došla na vrata zbog duga od 80 hiljada eura!?

U stanu pjevača Ace Lukasa na Voždovcu, trenutno se nalaze izvršitelji, a u toku je zapljena imovine zbog dugovanja koja ima već duži vremenski period.

Kako saznajemo, riječ je o dugovanjima koje pjevač ima prema izvijesnom Dejanu Popoviću zvanom Tigar, navode srbijanski mediji.

Inače, Popović je i ranije u javnosti isticao da Lukas ima dugovanja prema njemu. Navodio je da mu navodno duguje 80 hiljada eura.

Ispred Acine zgrade stajala su policijska kola, kao i kola Hitne pomoći, piše Alo.

Sestra Hitne pomoći rekla je kako mu je pozlilo, kao i da ima visoku temperaturu i gušenje. Aca je odbio da se testira na Covid-19 i istakao da hoće da ide privatno.

Srpski mediji pisali su kako je Lukas prokockao 70 miliona eura. Iako se čini nevjerovatno, Lukas je otkrio kako je to moguće, jer godišnje zarađuje vrtoglavu svotu novca.

– Godišnje zarađujem između milion i pol i dva miliona eura. Na kocki sam izgubio 70 miliona eura, ali sam u životu zaradio više od 100 miliona. Ja sam zapravo ozbiljan milijarder. Ni zbog čega mi u životu nije žao pa ni novca koji sam izgubio. Moj je, zaradit ću ga ponovno – ispričao je Aca za srpske medije.

No izgleda kako se pjevač ponovno našao u problemu. Policija mu je sada zbog duga ‘pokucala’ na vrata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79