Advokat Feraget: Slučaj ima dosta šokantnih detalja, ali o tome ne možemo govoriti

Glavna tužiteljica Tužilaštva BiH Gordana Tadić, zajedno sa zamjenicom glavnog tužioca i tužiocem iz tima koji radi na predmetu “Memić”, sastala se sa Murizom i Arijanom Memić, kao i sa pravnim zastupnikom obitelji, advokatom Ifetom Feragetom.

Na sastanku su članovi porodice Memić informirani da će istraga biti proširena protiv više osoba. Više detalja sa sastanka nije nam mogao reći ni advokat Ifet Feraget.

– Ranije sam više puta rekao da ovaj slučaj ima dosta šokantnih detalja, ali eto, ne možemo o tome govoriti zato što je istraga u toku. Istraga je intenzivna, radi se i bit će proširena na više osoba. Već je, ustvari, otvorena, a sada će biti proširena na još neke osobe. Naravno, mi ne dobivemo sve te informacije, samo je ovo više pokazivanje empatije prema porodici. Mi ne dobijemo konkretno mnogo informacija, ali pokazuje se da se porodica poštuje tako da ne možemo ni mi mnogo više reći ni komentirati, ali eto, nadamo se najboljem – kazao je za “Avaz” Feraget.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79