Ajdin Softić od svog posla za rad u MZ će sipati gorivo, plaćati telefon a radit će besplatno

Mala sitnica koja će značiti za naše najmlađe. Nisam vijećnik, nemam Gradsku komisiju, imam Savjet MZ gdje imam mjesečnu naknadu kao predsjednik Savjeta MZ Donja Obodnica od 190 KM. To nije dovoljno za moje troškove koje potrošim radeći za MZ, međutim za pozitivne korake moramo dati nesto od sebe, napisao je Ajdin Softić, predsjednik Savjeta MZ Donja Obidnica i nastavio:

Ja ću od svog posla za rad u MZ sipati gorivo, plaćati svoj telefon a raditi ću besplatno.

Paušal od 190 KM ću usmjeriti na dvije strane.

Prva je Moja TV u Društvenom domu za koju plaćamo 34 KM. Ostalo od 156 KM ćemo ostavljati za djecu. Okt, Nov i Decembar će biti dovoljno za Novogodišnje paketiće. A do proljeća ćemo Skupiti za program za djecu uz omiljene likove.

Svaku marku koju dam i istu ulozim ću javno objaviti.

Moj pausal iz MZ za Moju TV i nase najmlađe od 190 KM a ja cu raditi besplatno a telefon i gorivo snositi o svom trošku. Znam da ćemo na ovaj način djeci obezbijediti Novogodisnje paketiće, na proljeće program za najmlađe a do jeseni vjerovatno i nesto po njihovom izboru.

Idemo dalje. Možda ovaj mali pozitivni korak iz MZ Donja Obodnica zavlada u svih 40 MZ piše Tuzlapress

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79