Akcija Uprave policije TK: Hapse se reketaši i dileri droge

Prema nalogu Kantonalnog tužilaštva TK u toku je akcija na širem području Grada Tuzla koju provode službenici Policijske uprave TK.

– Više osoba će biti uhapšeno, a osumnjičeni su za organizirani kriminal u vezi s iznudama, ucjenama, trgovinom drogom, nasilničkim ponašanjem i drugim krivičnim djelima. Obzirom da se radi o akciji koja je u toku i trajat će određeno vrijeme, više informacija ćemo biti u mogućnosti saopćiti u jutarnjim satima – navodi portparol tužilaštva Admir Arnautović.
U toku su pretresi na više lokacija u Tuzli.

Trenutno se na području Tuzlanskog kantona odvija akcija kodnog naziva “Scarface” Po nalogu Tužilaštva pripadnici MUP-a TK trenutno obavljaju pretrese objekata na više lokacija u Tuzli, kao i na drugim lokacijama Tuzlanskog kantona. Više osoba je lišeno slobode, a kako iz MUP-a TK navode, osumnjičeni su za organizovani kriminal u vezi sa iznudama, ucjenama, trgovinom drogom, nasilničkim ponašanjem i drugim krivičnim djelima. Obzirom da se radi o akciji koja je u toku i trajat će određeno vrijeme, više informacija biti će saopćeno narednog dana, ističu iz MUP-a TK.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79