Akcijska ponuda na benzinskoj pumpi čiji gazda maltretira radnike u Bijeljini

Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini formiralo je predmet povodom video-snimka sa benzinske pumpe “Nešković” koji se pojavio u medijima, a na kojem se navodno vidi vlasnik Dragan Nešković koji se nasilno ponaša prema radniku.

“U vezi sa video-snimkom događaja koji se 15. avgusta pojavio u medijima u objektu i prostoru BP ‘Nešković’, te na kojem se po navodima iz medija pojavljuje D.N. te druge nepoznate osobe, ovo Tužilaštvo je formiralo predmet u cilju provjera navoda iz medijskih natpisa”, navode iz Tužilaštva. Postupajući Tužilac će naložiti preduzimanje mjera i radnji u saradnji sa nadležnim organima a radi utvrđivanja postojanja elemenata krivičnog djela te donošenja odgovarajuće tužilačke odluke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

“Radnik je došao tu da radi kao zamjena kolegici. Problem je nastao oko pištolja za točenje goriva koji su bili u kvaru, zatim su popravljani, ali se ispostavilo da i dalje ne funkcionišu kako treba, što je oštećeni radnik došao da prijavi poslodavcu koji je u lokalu sjedio sa šefom poslovnica. Kada mu je saopštio da pištolj ponovo ne radi i okrenuo se da izađe, Dragan Nešković mu je povikao ‘stani!’ i opsovao mu majku, a zatim ga gađao čašom i dio stakla ga je pogodio u nogu. Zatim je krenuo za njim i na izlazu mu rekao ‘skidaj tu majicu’, što je on i učinio”, kazao je Pejaković koji je pozvao i na bojkot ovih benzinskih stanica.

Nakon negativne i loše reklame, ali i zbog pada prometa zbog bojkota ove benzinske pumpe, vlasnik je primoran na spuštanje cijena i na agresivni marketing kako bi podigao svoju prodaju.

“Kao što je danas izašlo na portalima o akcijama Nešković pumpi vidi se učinak bojkota.
Samo zajedno možemo promijeniti nešto, godinama nas razdvajaju nacionalno, iskorištavaju u svakom pogledu, ali tome je došao kraj. Narod se očigledno opametio i shvatio da mi mali protiv velikih se možemo boriti samo ako se udružimo.
Što se tiče Nešković pumpe da ga sada džabe sipa narod neće točiti gorivo kod njega.
Stop robovlasničkom sistemu i bahatom ponašanju onih koji misle da su Bogom dani.” . izjavio Dražan Pejaković osnivač FB grupe Crna Lista Poslodavaca Republike Srpske za Crnu Hroniku

(VIDEO) Vlasnik benzinske fizički nasrnuo na radnika pa mu dao otkaz

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79