Alarmantno: Djeca sarajevskog naselja javno prijete trovanjem mačića

 

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste informaciju o djeci nesavjesnih roditelja koji maltretiraju životinje po sarajevskom naselju Hrasno, te javno poručuju da će otrovati tek okoćene mačiće.

“Imamo jedan problem. Maca se omacila na Trg-u Heroja 30, 26.08 u prilogu Vam šaljem slike. Ima ih 6-ro mi je hranimo ali to nije dovoljno. Imamo problem sa djecom koja javno prijete trovanjen. Da li biste Vi mogli ih uzeli? – mi bi platili sterilizaciju.”

Pisala sam jednom o slucaju na Trgu heroja. Moja curica je tada bila 5 razred i vraćajući se iz škole vidjela scenu koja joj je i danas bolna. Bilo je tu još djece. Naišli su na dječaka, koji je bio isto 5 rared, gađao je mače kamenjem u travi.

Curice su vrištale ali je on kamenovao mače dok ga nije ubio. Onda je to jadno mace uzeo na štap i njih ganjao. Moja curica je dugo imala strah od tog dječaka. A u pravu ste on je terorisao i djecu u školi i ko zna sta sad radi😡

Djeca prijete?!!! Kakve bolesne generacije dolaze, jeste li svijesni da ce potrovati i pobiti sve što im se ne sviđa, komšije, rodbinu, partnere…. Odron! Iskreno ja bih tu djecu i roditelje prijavila policiji, socijalnoj službi, upozorila medije.

Čuj djeca prijete???? Treba im malo provozati roditelje do stanice policije i dobro ih po džepu kazniti kad ih tako uče i vaspitaju. Koga bi sljedećeg otrovali???

Treba toj djeci zaprijetiti policijom i kaznom novčanom da ne misle da će proći nekažnjeno za ono što misle uraditi 😡

Je li se netko javio za smještaj?
Ovo treba shvatiti ozbiljno… 🆘
Ja kao dijete sam također vidjela dječaka koji je ubio mačiće… To nisu isprazne riječi… 🤬
Službe dok reagiraju bude prekasno. Nemojmo to dozvoliti! 😠😰

Djeca prijete trovanjem ,pa jesu li ih to roditelji ucili kako se ponaša prema životinjama….eh i za takve male monstrume ima riješenje… To nisu djeca to su mlade generacije monstruma “odgojene” od strane roditelja monstruma. FUJ žali Bože u šta rastu ova djeca.

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79