Alma pokušala više puta sa djecom otići od muža: “On je silom vraćao”

Objavljeni su tragični snimci posljednjih trenutaka Alme Arazi i njeno troje djece prije nego što su se utopili u rijeci Bojani u Skadru, javlja VoxNews.

I dalje nije jasno kako je uspjela baciti troje djece, a zatim se i sama utopiti, rekao je bivši policijski zvaničnik.

On nije isključio mogućnost da je 39-godišnja žena djeci dala lijekove za smirenje.

– Jedna sumnja je da je majka možda dala lijekove djeci da umanje njihovu reakciju. Rečeno mi je da su van mjesta nađeni prehrambeni proizvodi. Kifle, čokolade za koje se smatra da su ih djeca pojela. Tijelo jedno od djece pronađeno je 80 metara niže – rekao je Prenči za Top News.

Novinarka Dorjana Bezat je otkrila da je Alma zapravo nekoliko puta napuštala porodicu, ali da je njen suprug bi svaki otišao za njom i silom je vraćao.

Rekla je da se očekuje da obdukcija rasvijetliti da li su majka ili djeca konzumirali psihoaktivne supstance.

– Pokušavala je nekoliko puta da se razvede de facto, odlazila je sa djecom kod svoje rodicom, ali je njen suprug nekoliko puta išao i uzimao djecu, može se reći čak i silom. Pravio je pritisak na nju, govoreći da čak ni na sudu ne bi mogla da uzme djecu jer nema ekonomska sredstva – rekla je novinarka Bezat.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79