Almir Halilović od ranije poznat policiji: Prije 2 godine ubio Hasana, sinoć je ubijen on

Sinoć se desila pucnjava ispred “Caffe bara 9” u Velikoj Kladuši u kojoj je jedna osoba ubijena. Pucnjava se desila iz vozila u pokretu.

Također se navodi da je ubijen muškarac koji je od ranije poznat policiji.  Zbog dobrog vladanja u zatvorskoj jedini odobren mu je izlazak iz zatvora na slobodu. Sinoć je ubijen!

Kako doznaje portal Crna-Hronika ubijen je Asmir Halilagić poznatiji kao Acko Pemin iz Velike Kladuše opasni kriminalac koji je od ranije poznat policijskim službenicima.

On je kobne noći bio u svom automobilu marke Golf 7 koji se nalazio isred ugostiteljskog objekta “Caffe Nine”. Za sada nepoznata osoba likvidirala ga je sa 8 metaka.

Opasni kriminalac Asmir zvani Acko Pemin likvidiran u BiH: “Ležao u zatvoru, dobio vikend slobodan”

Brat osvetio brata?

Asmir Halilović zvani Acko Pemin 2021. godine likvidirao je u ugostiteljskom objektu Hasana Grahovića, također iz Velike Kladuše. “Muškarac u dobi od 35 godina pucao je u 28-godišnjaka i tom prilikom mu nanio smrtnosne povrede. ” – izjavio je MUP USK 2021. godine.

Iza Hasana ostala su četiri brata Zemir, Denis, Jasmin i Izet. Kako portal Crna-Hronika saznaje, Izet se sinoć predao PU Velika Kladuša zbog likvidacije Asmira Halilović.

Pogledajte likvidaciju u Velikoj Kladuši: Pucnjava u kojoj je ubijen 28-godišnji Hasan Grahović

Počinilac ubojstva (brat ubijenog rahmetli Hasana iz 2021. godine) bez nasilnog ponašanja i opiranja predao se u PU Velika Kladuša gdje se će biti zadržan do dolaska kantonalnog tužioca iz Bihaća.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79