Opasni kriminalac Asmir zvani Acko Pemin likvidiran u BiH: “Ležao u zatvoru, dobio vikend slobodan”

Još jedna tragedija desila se u Bosni i Hercegovini, kada je za sada nepoznati muškarac likvidirao vozača VW Golf-a u ulici Mahmuta Zulića Adže u Velikoj Kladuši.

Kako doznajemo mafijaška likvidacija dogodila se oko 22h.

Kako nam javljaju čitatelji portala Crna-Hronika likvidacija se dogodila ispred ugostiteljskog objekta “Caffe bar 9” a nezvanično saznajemo da je likvidirana osoba A.H. iz Velike Kladuše.

Policijski službenici izašli su na mjesto likvidacije te osiguravaju cijelu lokaciju. Potraga za napadačem je u toku. Snimci koji su objavljeni na društvenim mrežama pokazuju da se na licu mjesta okupio veći broj građana kao i više policijskih patrola.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Kako doznaje portal Crna-Hronika ubijen je Asmir Halilagić poznatiji kao Acko Pemin iz Velike Kladuše opasni kriminalac koji je od ranije poznat policijskim službenicima.

On je kobne noći bio u svom automobilu marke Golf 7 koji se nalazio isred ugostiteljskog objekta “Caffe Nine”. Za sada nepoznata osoba likvidirala ga je sa 8 metaka.

Asmira su nadležne institucije pustine na slobodan vikend iz kazneno popravnog zavoda u kojem je ležao zbog likvidacije koja se desila 2021. godine

Osveta brat za brata

Asmir Halilagić je 7.1.2021. godine likvidirao 28-godišnjeg Hasana Grahovića.

 

“U Velikoj Kladuši 7.1.2021. u 22 sata dogodila se pucnjava u kojoj je ubijen 28-godišnji Hasan Grahović. Nesretni Grahović ubijen u pucnjavi koja se dogodila u jednom restoranu u ulici Ibrahima Mržljaka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79