Ambasada Rusije u BiH o Blinkenu: Put Putina podržava ogromna većina stanovništva Rusije, a put Bidena rekordno nizak broj Amerikanaca

Ambasada Rusije u BiH o Blinkenu: Put Putina podržava ogromna većina stanovništva Rusije, a put Bidena rekordno nizak broj Amerikanaca


Ambasada Rusije u Bosni i Hercegovini osvrnula se danas na twit Antony Blinkena, američkog državnog sekretara koji je napisao da je Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske na “autoritativnom putu predsjednika Putina”.

Drugi čovjek Amerike Miloradu Dodiku: Ti si na autoritarnom putu Vladimira Putina

U Ambasadi Rusije navode da je ustvari to put ka istinskoj nezavisnosti i suverenitetu, i put da se postane svjesnim svojih nacionalnih i egzistencijalnih interesa.

“Ako kreneš putem Bidena na kraju ćeš doći degenerativnom bezumlju, kada više ne praviš razliku između istine i laži sa licemjerstvom. Između demokratije i slobode s jedne strane i ropstva i poniženja sa druge strane. I onda počinješ da pričaš sa prizracima i sa prazninom”, naveli su u saopštenju iz Ambasade Rusije u BiH.

U saopštenju navode i da put Putina podržava ogromna većina stanovništva Rusije, a put Bajdena rekordno nizak broj Amerikanaca.

Dalje, u saopštenju se dotiču i demokratije u Americi, pa navode da, kada se: “upoznaješ sa nekim tekstovima učesnika Samita za demokratiju, onda stekneš čvrsto uvjerenje da ih je napisala vještačka inteligencija”, istovremeno navodeći da je “sve u njima vještačko pa nema nikakve inteligencije”.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija