Amel Kurtić od ranije poznat policiji: Ranjen ispred teretane

Amel Kurtić (28) iz Sokolović-Kolonije, koji je hicima iz pištolja ranjen ispred fitnes kluba “Oxide” u sarajevskom naselju Stup, odbijao je saradnju sa policijom i ne želi da kaže ko je na njega pucao, a pokušaj likvidacije desio se u novembru prošle godine.

– Nisam šmeker! – bahato je odgovorio Kurtić pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, koji su iste noći podigli više timova kako bi uhvatili osobu koja ga je pokušala likvidirati.

Amel Kurtić (29), jedan od osumnjičenih za sinoćnju likvidaciju Ammara Kapidžića u naselju Sokolović-Kolonija oduzeo je sebi život, saznaje Avaz.ba. On je, prema našim informacijama,  na području Konjica.

Dvije osobe inicijala A. I. (23) i A. Š. (19) koje se dovode u vezu s ovom likvidacijom su lišene slobode, potvrdila nam je u toku noći su uhapšene, potvrdila je glasnogovornica MUP-a KS Suvada Kuldija.

U pucnjavi koja se dogodila u subotu navečer u ulici Francuske revolucije likvidiran je Ammar Kapidžić ispred svoje porodične kuće. Prema prvim informacijama napadač je u Kapidžića ispalio četiri metka, a zatim pobjegao.

Evo ko je likvidirao Ammara Kapidžića pa sebi oduzeo život

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments