Austrija: Stabilno stanje teško povrijeđenog bh. radnika

Stanje teško povrijeđenog radnika iz BiH (51), koji je u ponedjeljak imao tešku nesreću na radu, trenuno je stabilno i on je prebačen sa odjela intenzivne njege na odjeljenje sa lakšim pacijentima, saopšteno je iz Univerzitetske klinike Kepler.

Iako su prognoze bile teške i očekivalo se da će ostati duže na odjelu intenzivne njege, njegovo stanje je stabilno zbog čega je i prebačen na drugo odjeljenje.

Podsjetimo, državljanin BiH je povrijeđen u nesreći koja se desila u industrijskoj zoni Voesta, u mjestu St.Nikola an der Donau.

Naime, on je pao po vagon usljed čega je došlo do teških povreda donjih ekstremiteta.

Kako stoji u saopštenju policije, on je u momentu nesreće manevrisao vagonima, premještajući ih sa kolosijeka. Ali, kako nije bio na obezbjeđenoj platformi, već je stajao na stepenicama, prilikom naglog kočenja pao je na šine, a zatim ga je udario nadolazeći vagon težak nekoliko tona, javljaju Nezavisne.

Kako prenose austrijski mediji, pretpostavlja se da je vagon prešao preko njegovih nogu usljed čega je došlo do teških povreda.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79