Automobil nakon sudara udario dvije učenice

U Rudarskoj ulici u Tuzli, jutros u 8.15 sati, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su lakše povrijeđene tri osobe, potvrđeno je u MUP-u Tuzlanskog kantona.

“Došlo je do sudara dva automobila, “bmw-a” i “škode felicije”. Jedan od automobila je nakon sudara udario dvije učenice Behram-begove medrese. One su prebačene na Univerzitetski klinički centar Tuzla gdje su im konstatovane lakše tjelesne povrede. Suvozač u vozilu “škoda” takođe je zadobio lakše povrede – rekao je operativni dežurni u MUP-u.

Tri osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nesreći koja se jutros poslije 8 sati dogodila u ulici Rudarska u naselju Irac.

Kako nam je potvrđeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova TK u nesreći su učestvovala dva putnička motorna vozila, a povrijeđene osobe su prevezene u Univerzitetski klinički centar Tuzla, gdje su ljekari konstatovali da se radi o lakšim tjelesnim povredama.

Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske stanice Zapad. Nakon uviđaja, neometano se saobraća ovom dionicom puta prenosi RTV Slon.

Vahidin Omerbegović prihvatio kaznu od jedne godine iza rešetaka

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments